Over mij

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Angela, een 25 jarige boekenwurm! Mijn liefde voor boeken begon al vroeg op de basisschool. Ondanks dat ik in groep 3 in ‘het langzame leesgroepje’ zat leek dit maar van korte duur te zijn. Zodra ik het lezen onder de knie had vloog ik door de boeken heen! In groep 4 was ik al AVI-uit (Hebben ze nu eigenlijk nog wel AVI-niveau’s op de basisschool?) en begon ik al aan de boekjes van groep 8. Je kan wel zeggen dat mijn liefde voor boeken al vroeg was geboren.

Naast lezen heb ik natuurlijk ook andere hobbies; Ik ben ook graag bezig met mijn bullet journal, kijk graag films & series, schrijf recensies en maak nog wel eens youtube filmpjes. Daarnaast kan ik ook een aardig potje pc bouwen en is een van mijn grootste dromen om ooit zelf een boek uit te geven.

Zoals je misschien wel aan de foto hierboven kan zien ben ik een grote fan van Harry Potter. Eerlijk gezegd is dit echt de serie die mijn obsessie met boeken voor jaren gevoed heeft. Ik kan me nog erg goed herinneren hoe ik mijn oma mee naar de boekhandel sleurde om 10 uur s’avonds omdat om middernacht het nieuwste & laatste boek van Harry Potter uit zou komen. Ik kan dan ook met trots zeggen dat ik als eerste dit boek in handen kreeg van het hele groepje dat daar stond, simpelweg omdat ik er al zo vroeg heen wilde! Daarnaast heb ik ook altijd een bibliotheek pas gehad van mijn grootouders en had mijn middelbare school een ‘mediatheek’. Genoeg boeken om te lezen dus!

Mijn favoriete genres zijn Thriller, Horror, Young Adult en Fantasy. Ik ben voortdurend opzoek naar nieuwe boeken in een van deze genres en recenseer deze vervolgens met alle liefde! In eerste instantie durfde ik mijn recensies nooit online te zetten. Uiteindelijk heb ik voor mijzelf een knoop doorgehakt en ben ik het gewoon gaan doen. Op dat moment was Faeraphel geboren (13 Juni 2017)!

Voor vragen, opmerkingen of contact; Mail naar Info@Faeraphel.nl