Dagboekje – Januari 2018

Dagboekje 2 comments

Januari is voorbij en ik heb echt een drukke maand gehad! Mijn verjaardag, andermans verjaardagen en nog een paar leuke dagjes uit! Een geslaagde maand dus.

Deze maand ben ik lekker naar de winter Efteling geweest! Daar hoort natuurlijk een foto met pardoes bij, dus bij deze! Het was wel echt ontzettend druk en ben lang niet in alle attracties geweest. Maar het was in ieder geval echt super gezellig en daar gaat het vooral om! We konden mee met een Unox Actie & Jarige Job. Wie Jarige Job niet kent; ze zijn een goed doel dat ervoor zorgt dat kinderen die hier in Nederland onder de armoede grens vallen alsnog hun verjaardag kunnen vieren. Ik steun dit doel héél erg omdat ik het zelf van dichtbij heb gezien op mijn stage; kinderen die niet naar school durven omdat ze geen geld hebben voor een feestje of uberhaubt een traktatie. Dankzij de Unox Actie konden de vrijwilligers van Jarige Job een dagje naar de Efteling als Dankjewel voor hun hulp!

Ook ben ik naar Harry Potter and the Prisoner of Azkaban in Concert geweest. Het was in één woord echt helemaal geweldig! Ik raad het echt aan; als je Harry Potter Fan bent en je houd van muziek zou ik zeker hier heen gaan!

Deze maand waren Corné & ik alweer vier jaar samen! De tijd gaat zo ontzettend snel. Om het te vieren zijn we lekker sushi gaan eten bij de Sumo in Den Haag. Yummie!

Bij SPEK design DOCK was er een vintage kilo sale. Daar moest ik natuurlijk wel eventjes kijken! Laten we maar zeggen dat ik prima gescoord heb,

Ook was er een groot Rockabilly concert in Dordrecht. Ik ben dól op Rockabilly muziek & de jaren 50. Heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad!

Verder was er natuurlijk ook nog het Boekenfestijn & ben ik jarig geweest. Hier heb ik helaas geen foto’s van gemaakt, dat was ik gewoon volledig vergeten! Gelukkig heb ik van veel andere dingen wel een foto gemaakt. Hoe was jullie januari?

 

Author Angela

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *