Dingen waaraan ik me irriteer als ik een boek koop..

Boeken 5 comments

Veel van deze dingen zullen herkenbaar zijn… Ik denk dat iedere boekenliefhebber zich wel aan deze dingen irriteert wanneer die een boek koopt. Dit zijn er maar een paar! Ik weet zeker dat er nog veel meer zijn.

Stickers op de kaft
We weten allemaal dat dit regelmatig gebeurd; stickers die op de kaft van een boek word geplakt. Maar dit is dan toch écht wel mijn nummer 1 irritatie wanneer ik een boek koop; de sticker beschadigd de kaft! Stop er alsjeblieft gewoon mee, want het is echt super irritant.

500 reclameblaadjes die tussen de kaft word gestopt
Ik weet niet of elke boekhandel dit doet, maar mijn vaste boekhandel wel. Naast een paar super leuke boekenleggers krijg ik ook een stuk of 500 reclameblaadjes tussen mijn boek gestopt. Deze gaan linea recta de prullenbak in en dit papier kunnen we beter gebruiken om nieuwe boeken te drukken. Dank u.

Beschadigde boeken die gewoon terug gezet zijn
Ik koop regelmatig in de boekhandel en soms zie ik boeken met ezelsoren, vlekken op de pagina’s, gebroken ruggen en weet ik veel wat nog meer. Ik snap niet helemaal waarom deze boeken niet als ligt beschadigd worden aangeprezen in plaats van nog steeds voor de volle mep verkocht. Als ik een boek koop wil ik een mooi boek kopen.

Erachter komen dat de cover / formaat van het boek midden in een serie veranderd is
Dit verpest voor mij meteen de neiging om een serie te kopen / compleet te maken. Alsjeblieft, houd je covers & formaten hetzelfde tot het einde van de serie!

Een beetje een zeurpost maar gewoon iets wat ik eigenlijk toch wel kwijt wilde. Dus waarom zal ik er dan geen blogpost over maken? Wat zijn jouw irritaties tijdens het kopen van een boek?

Author Angela

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *