Mijn favoriete boekenblogs

Persoonlijk 3 comments

Voordat ik zelf een boekenblog begon las ik er natuurlijk al een paar! Ik moet eerlijk zeggen dat dit ook meteen de blogs zijn die mij hebben geïnspireerd om een boekenblog te beginnen.

Zon en Maan

Zon en Maan
Laten we maar meteen beginnen met de grootste! Zon en Maan was een boekenblog die ik al langere tijd volgde en waar ik eigenlijk mijn ‘TBR’ list het meeste op baseerde. Haar reviews zijn altijd enorm leuk geschreven en hebben een vleugje humor! Laatst had ik het genoegen om Emmy in het echt te ontmoeten en wat een schat van een meid! Jullie moeten ook echt eens haar blog bekijken, want als je veel van boeken houd is het echt een aanrader!

Nerdy Geeky Fanboy
Joost volgde ik al lang voordat hij regelmatig boekrecensies begon te plaatsen. Steeds vaker zag ik een boekrecensie tussen zijn posts voorbij komen en ik vond ze echt enorm leuk om te lezen! Hij groeide er ook echt ontzettend snel in. Zelf durfde ik mijn mening over de boeken die ik las vaak niet online te zetten. Maar doordat Joost dit ook ging doen werd ik toch wel geprikkeld om ook gewoon mijn mening online te knallen. Joost blogt niet alleen over boeken, maar ook over al zijn andere fandoms en zijn leven als een ‘nerdy geeky fanboy’. Echt een aanrader dus!

Koukleum
Veronique heeft echt een ontzettend leuke manier van schrijven! Daarnaast schrijft ze ook over een heleboel verschillende genres. Ik heb al kookboeken voorbij zien komen, thrillers, maar ook boeken over gezondheid. Dit vind ik echt enorm leuk aan haar blog; de grote hoeveelheid genres! Ook zie ik regelmatig een blogpost voorbij komen over andere onderwerpen, zoals het recept voor een taart, een stukje over een agenda en nog veel meer! Deze variatie ben ik echt dol op!

Reviews & Roses

Reviews & Roses
De laatste op deze lijst is Reviews & Roses. In eerste instantie was ik aangetrokken tot de super leuke layout van Jessica’s blog.  Het leukste aan deze blog vind ik natuurlijk de boekrecensies, maar ze schrijft ook recencies over films en series! Laat ik zelf nou een Pathé abbonement hebben en dol zijn op films!  Unboxingen kan je ook vinden op haar blog en soms komt er ook een artikel voorbij over een event. Zoals ik al eerder heb gezegd vind ik die variatie echt ontzettend leuk!

Dit zijn vier van mijn favoriete boekenblogs! Weet jij een boekenblog waarvan jij zoiets heb dat ik die echt moet bekijken? Laat hem dan achter in de reacties!

Author Angela

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *