Marlistories Verblind

Recensie 0 comments

Een tijdje terug schreef ik een recensie over de mail-service van Marlistories. Ik mocht ook een tweede abonnement recenseren! Wat vond ik ervan?

Wat is Marlistories?
Hou jij van wegdromen in verhalen, maar kun je steeds de tijd niet vinden? Of wil je dat het verhaal verder gaat dan de woorden alleen? Verrijk dan je leven met Marlistories, een digitale boekenbox met daarin elke week het volgende deel van een mooi verhaal, aangevuld met leuke, inspirerende en exclusieve goodies. Voor € 1,99 per maand krijg jij een jaar lang elke week een genietmoment in je mailbox! Gun jij jezelf ook een wekelijkse dosis leesgenot? Abonneer je nu!

En er is meer…
Een online community met andere Marlistories-lezers, waar je de goodies kunt vinden, waar je kunt kletsen en (na)genieten, of in contact kan komen met de schrijfster zelf.
Aan het eind van het jaar wordt het boek in zijn geheel naar je toe gestuurd, als e-book (gratis!) of als fysiek boek (tegen verzendkosten).
Bron: Marlistories.nl

Het verblind abbonement
Melissa Jansen moet keihard knokken om zich staande te houden in de veeleisende wereld van zang, dans en drama op de musicalopleiding. Haar leven is een mix van pijn, zenuwen en genieten van haar grote passie.
Wanneer ze wordt gevraagd voor een prestigieus afstudeerproject moet ze nog harder werken om haar talent om te zetten in vaardigheid. Daarbij ontmoet ze rijzende musicalster en fulltime flirt Nathan de Wilde, die haar leven laat sprankelen. Ondertussen blijft het verleden dat ze achter zich wilde laten aan haar trekken, in de persoon van haar jeugdliefde Rick van der Woude. De grens tussen acteren en werkelijkheid vervaagt.
Kan Melissa haar hart vertrouwen, of is liefde als theater: een prachtige illusie?

Wat vond ik ervan?
Ik had al eerder een Marlistories verhalen box gerecenseerd (klik hier). Dit keer gaat het verhaal over een meisje die een musical opleiding doet. Ze moet daarbij erg hard werken. Ook dit keer was het verhaal weer erg goed geschreven en zat hij technisch goed in elkaar. Ik heb hem gelezen onderweg naar stage (ik had op dat moment nog stage). Ik vind dit soort abbonementen echt perfect voor als je veel reist! Het zijn kortere hoofdstukken, je kan ze gewoon lezen op je mobiel (waar toch vaak al je mail op staat, want daar krijg je ze op binnen) en als je zoals mij bent dan kan je niet wachten tot de volgende aflevering in je mailbox terecht komt! Nog steeds ben ik zelf meer een fan van fantasy & horror, maar heb me zeker kunnen vermaken met dit verhaal. Het is een heerlijk tussendoortje. Als je graag leest maar weinig tijd hebt is dit de perfecte oplossing. Je krijgt immers elke keer een aflevering. Het is echt een momentje voor jezelf!De karakters zijn goed uitgewerkt, het verhaal zit goed in elkaar, Marieke heeft een hele fijne schrijfstijl en dit alles zorgt voor een hele fijne leeservaring.

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *