Give Away – Aan De Oever Van De Seine

Overig 1 comment

Het is weer tijd voor een leuke give away! Van Harper Collins kreeg ik dit toffe boek en nu mogen jullie er ook van genieten! Daarom heb ik een leuke give away voor jullie! Wil je meedoen? Lees dan snel verder!
Ondertussen blog ik hier alweer anderhalf jaar, heb ik een hiatus gehad en ben ik weer opnieuw begonnen. Jullie komen nog steeds op mijn blog, lezen nog steeds mijn recensies en steunen me nog altijd. Ik wil heel graag laten zien hoe blij ik met jullie ben en hoeveel ik het waardeer! Daarom dan ook deze give away.

De Winactie
Vorige keer, toen Faeraphel 1 jaar bestond, heb ik jullie een boek laten aanraden. Dit keer is dat allemaal niet nodig! Ik heb op Gleam.io actie gestart waarbij jullie je kunnen inschrijven voor deze give away! Daarbij kan je ‘punten’ verdienen door enkele acties uit te voeren. Bijvoorbeeld het leuk vinden van mijn facebook pagina, het volgen van mijn twitter account, etc. Veel succes!

Aan De Oever Van De Seine

Over het boek
De jonge lady Helen probeert te herstellen van een gebroken hart Ć©n een ernstige ziekte. Omdat ze niets liever wil dan breken met het milieu waarin ze is grootgebracht, besluit ze om een nieuw leven op te bouwen als kunstenaar. En waar kan dat beter dan in het bruisende Parijs van de jaren twintig?
Te midden van pittoreske straatjes en prachtige kunst ontmoet ze nieuwe mensen, die niets van haar verleden weten. Een van hen is de knappe Sam Howard, correspondent voor de Chicago Tribune en beschadigd door de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog. Net als Helen probeert ook Sam het verleden achter zich te laten.
Aan de oever van de Seine is het betoverende verhaal van een vrouw die zelf wil bepalen hoe ze haar leven leidt, in een tijd waarin dat niet vanzelfsprekend is.

Uitgever: Harper Collins
Schrijver: Jennifer Robson
Genres: Historische Roman
Bladzijdes: 336
ISBN: 9789402701661
Uitgave: Paperback
Klik hier voor de goodreads pagina

Heel veel succes bij deze give away! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je hieronder laat weten of je meedoet!

Author Angela

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *