5 series om te binge-watchen

Netflix 3 comments

Ik leef soms zo’n beetje op Netflix. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met 5 series om te binge-watchen! Deze series heb ik allemaal binnen aanzienbare tijd afgekeken en ik hoop dat jullie ze net zo leuk vinden als ik ze vond!

Call The Midwife
Chronicles the lives of a group of midwives living in East London in the late 1950s to early 1960s.
Bron: IMDB

Laten we maar zeggen dat ik deze serie momenteel aan het herkijken ben en het al snel een van mijn favoriete series is geworden. De afleveringen zijn wel vrij heftig soms en daarom duurde het misschien wat langer. Maar alsnog heb ik over alle seizoenen ongeveer twee weken gedaan. Zeker een aanrader!

The Crown
Follows the political rivalries and romance of Queen Elizabeth II’s reign and the events that shaped the second half of the 20th century.
Bron: IMDB

Dit is een van de meest recente series die ik heb gekeken en ik heb er ongeveer een week over gedaan. Alle twee de seizoenen… De serie is super interessant omdat hij gaat over het begin van de tijd dat Queen Elizabeth regeert over Engeland.

13 reasons why
Follows teenager Clay Jensen, in his quest to uncover the story behind his classmate and crush, Hannah, and her decision to end her life.
Bron: IMDB

Als er 1 serie is die absoluut overal op het internet verschijnt dan is het 13 reasons why wel. Het is een goede serie en het boek ligt al op me te wachten om gelezen te worden! De serie had ik in één keer uitgekeken en heb er nog geen twee dagen over gedaan.

Riverdale
A subversive take on Archie and his friends, exploring small town life, the darkness and weirdness bubbling beneath Riverdale’s wholesome facade.
Bron: IMDB

Binnen een week zat ik door alle afleveringen heen. Ik schreeuwde naar mijn scherm dat ik het er niet mee eens was of wanneer er iets gebeurde. Dan weet ik zeker dat ik diep in een serie zit! Riverdale is een serie die heel makkelijk weg kijkt en dat is gewoon heel erg prettig!

Skin Wars
An hour-long competition show that seeks to find the most talented and versatile body painters in the country.

Niet echt een serie maar wel iets waar ik erg van heb genoten; skinwars. Dit is een serie die voor mij onder de categorie ‘een seizoen per dag’ valt en vind het echt heerlijk om naar te kijken. Daarnaast ben ik ook een groot fan van RuPaul, die een jury lid is. Dat maakt het alleen maar beter!
Bron: IMDB

Welke series vind jij het nou echt waard om te binge watchen? Laat een reactie achter hier onder, want ik ben ontzettend nieuwsgierig!

Author Angela

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *