The Kalbrandt Institute Archives: Book II: Monsters – Chris Chelser

Recensie 0 comments

Een tijdje geleden recenseerde is het eerste deel van The Kalbrandt Institute Archives. Dit boek stal meteen mijn hart en ik kon niet wachten om met deel 2 te beginnen!

Auteur: Chris Chelser
Uitgever: Azera Publishing
Genres: Fantasy, Spanning
Bladzijdes: 276
ISBN: 9789492194237
Uitgave: Paperback
Prijs: € 13,30 (Of Donatie op events)
Rating: 7/10
Klik hier voor de goodreads pagina

Several months after her first encounter with the archives, Eva’s training relentlessly pushes her psychometric ability to the limit.
While digging for memories hidden in fossilised bones and ancient documents, she discovers the true purpose of her job, and any hope she had of leaving is dashed. With the help of a new ally, Eva exposes disturbing facts about their boss. Unable to escape his grasp, they will have to find another way to fight back.
Because there can be no doubt that they work for a monster…

Eindelijk mocht ik beginnen aan deel 2 van The Kalbrandt Institute Archives. Zou hij net zo goed zijn als dat het eerste deel was? Ik hoopte van wel, want van deel 1 heb ik echt enorm veel genoten! Ook dit keer ziet de cover er weer fantastisch uit! Het past goed bij het gevoel van de boeken en dat vind ik altijd een grote plus! Net zoals in deel 1 bestaat dit boek uit een aantal verhalen. Ben ik nu opeens dol op verhalenbundels? Niet echt. Maar die van Chris vind ik in ieder gevalheel erg goed!

Ik begon aan deel 2 met net zoveel nieuwsgierigheid als dat ik begon met deel 1. Ik was zeker niet teleurgesteld! Veel nieuws is er eigenlijk niet te zeggen. De karakters zijn nog steeds super tof uitgewerkt en ieder karakter geeft je een ander gevoel. Wil je een uitgebreider recensie lezen? Dan raad ik mijn recensie over boek 1 aan!

Ook The Kalbrandt Institute Archives II: Monsters is weer een boek dat ontzettend vlot wegleest! Chris heeft een vlotte fijne schrijfstijl waardoor je blijft lezen. De verhalen hebben het perfecte balans tussen spannend en leesbaar. Echt een heel leuk boek!Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik door deze boeken ontzettend nieuwsgierig ben geworden naar de rest van Chris haar boeken. The Devourer gaat nu dan ook zeker op mijn TBR lijstje!

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *