Gekeken series Winter 2018-2019

Netflix 0 comments

De winter is alweer voorbij! Naast boeken lezen kijk ik ook heel veel series. Het leek mij leuk om één keer per seizoen al mijn gekeken series van de afgelopen drie maanden op een rij te zetten!


Lucifer Seizoen 3
De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Wat vond ik ervan?
Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik op een gegeven moment gestopt ben met het kijken naar deze serie, ergens halverwege seizoen 3. Ik kon gewoon niet omgaan met een van de plot punten en vond dit zo vervelend dat ik 4 episodes voor het einde gestopt was met kijken. Na veel aandringen van mijn vrienden heb ik de laatste 4 episodes toch gekeken (ietwat langzaam voor mijn doen) en ik heb geen spijt gehad!

Little Witch Academia
Akko Kagari is an ordinary girl who joins the renowned witch academy for witch girls, Luna Nova Academy. When she was younger, she went to Magical Festa, a magic show hosted by a witch named Shiny Chariot. Akko was so mesmerized and inspired by Shiny Chariot’s performance that she dreamed to someday be a “cool” witch like her.

Wat vond ik ervan?
Veel van mijn vrienden hadden deze al gezien ver voordat ik ermee begon. Ze hebben hem mij dan ook aangeraden op zowat elk moment dat het mogelijk was. Toen ik hem eenmaal ging kijken was ik ook echt niet teleurgesteld. Het is een hele leuke anime die ontzettend makkelijk te volgen is en erg fijn weg kijkt. Ik vond hem dan ook echt ontzettend leuk! In eerste instantie dacht ik dat hij mij de Harry Potter-feel zou geven, maar het heeft een hele eigen sfeer! Dat maakt het juist zo ontzettend leuk.

Merlin seizoen 5
In dit vijfde seizoen van Merlin is er drie jaar verstreken sinds het einde van de voorgaande serie. Camelot beleeft hoogtijdagen. Arthur heeft Koningin Guinevere en de Ridders van de Ronde Tafel aan zijn zijde en voelt zich sterker dan ooit. Maar terwijl het koninkrijk volop bloeit, zijn er alweer duistere krachten aan het werk die Camelot te gronde willen richten. Morgana en haar magie zijn machtiger dan ooit. Zij is nog steeds vastbesloten Arthur van de troon te stoten en zelf te heersen over Camelot. In de loop van de serie zien we meerdere oude bekenden terug, zoals Mordred, prinses Mithian, koningin Annis en zelfs de overleden konging Uther. Voelbaar is dat het kwaad zich bundelt en steeds sterker wordt. Na verloop van tijd is Merlin de enige die nog kan voorkomen dat Arthur wordt getroffen door een noodlot dat al sinds het begin der tijden op hem loert…

Wat vond ik ervan?
Al voor langere tijd staat dit seizoen op mijn lijstje, maar ik werd steeds afgeleid door andere series. Nu heb ik hem eindelijk helemaal afgekeken en daarmee de serie volledig afgesloten. Het seizoen zelf is erg leuk, met een paar hele toffe twists. Maar ik ben zo ontzettend teleurgesteld in het einde… Ik vind het echt zo’n zonde van een goed verhaal, goede serie en leuk seizoen! Heel jammer.. Het voelde heel erg gehaast en ik mistte zoveel dingen. Sommige punten zijn niet volledig afgesloten. Zonde!

Outlander seizoen 1-3
Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Wat vond ik ervan?
In record-tijd ging ik door deze serie heen! Ik vond hem zo ontzettend tof, met leuke karakters en een ontzettend goed verhaal. Ik ben verliefd om de kleding, op de stijl, op alles eigenlijk. Ik vind het jammer dat er maar 3 seizoenen op netflix staat. Hopelijk komen de andere seizoenen snel, want ik kan écht niet wachten! Wat een ontzettend toffe serie.

Dat waren alle series die ik heb gekeken in de winter! Welke series heb jij gekeken of welke raad jij aan? Laat het weten in een reactie.

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *