Koninginnen Blogtour

Boeken 1 comment

Met trots mag ik zeggen dat ik mee mag doen met de blogtour voor Koninginnen! Het is mijn aller eerste blogtour en met veel plezier heb ik een leuk projectje op touw gezet! Ik ging erop uit om foto’s te maken die mij aan dit boek deden denken! Als extra’tje maakte ik ook nog een leuke TAG!

Drie zusjes
Eén troon…

Op het eiland Fennbirn wordt elke generatie een drieling geboren – drie koninginnen, alle drie erfgenaam van de troon en alle drie in het bezit van een bijzondere kracht.
Mirabella kan met een knip van haar vingers vlammen doen oplaaien en hevige stormen ontketenen. Katherine kan zonder blikken of blozen het dodelijkste gif doorslikken zonder ziek te worden, en Arsinoe, zo gaat het gerucht, kan de mooiste bloemen laten bloeien en wilde leeuwen temmen met één enkele blik.
Maar aangezien er maar één van hen gekroond kan worden, moeten de zussen de strijd met elkaar aangaan. Op de nacht van hun zestiende verjaardag, begint het gevecht. En dat is niet zomaar een spelletje, maar een gevecht op leven en dood…

Lees hier mijn Recensie!

Om de foto collectie te maken heb ik een eindje gereisd. Ik had gehoord van een park met een oude ruïne erin. Dit bleek precies de sfeer te zijn die ik voor ogen had! In een paar uur tijd had ik al een aantal foto’s gemaakt! De foto’s zijn gebaseerd op de sfeer van het boek en enkele zijn specifiek op één van de zussen gebaseerd! Heb jij het boek gelezen? Dan lijkt het me ontzettend leuk als jij raad welke foto bij welke zus hoort!

De Tag

Als je een gave mocht kiezen, welke gave zou jij dan kiezen? (Elematalist, Naturist of Gifmenger)
Ik zou zelf voor Elementalist gaan, net zoals Mirabella. Simpelweg omdat ik die het gaafste vind en mezelf er het meeste mee verbonden voelt.

Hoe zou jouw Gave Noir eruit zien?
Ik zou dansen op de wind, omdat dit echt mijn element is. De vrijheid die ermee gepaard gaat vind ik mij het meeste mee.

Welke keuze zou jij maken als jij een koningin was?
Ik zou mijn zussen eigenlijk niet vermoorden. Ik zou proberen ze te overtuigen dat dit niet de goede manier is. Maar gedachten kunnen veranderen, niet waar?

Als jij een Naturist was, welk krachtdier zou jij dan hebben?
Lastig! Ik denk dat ik een wolf of ander hondachtig dier als krachtdier zou hebben. Dit gebaseerd op het feit dat ik daar nu al het meeste mee heb.

Welk element zou jij het liefste beheersen als Elementalist?
Zoals eerder gezegd is wind écht mijn element omdat ik heel erg op mijn vrijheid gesteld ben.

Wat zou jouw favorite gif zijn als Gifmenger?
Ik heb altijd al een facinatie gehad met belladonna.

Zou jij proberen te ontsnappen van het eiland als Koningin?
Ja, ik zou niks te maken willen hebben met dit hele ‘mijn zussen vermoorden’ ding.

Op wat voor manier zou jij meedoen aan het Beltane feest?
Ik zou sowieso meedoen met de jacht! Dat lijkt me het leukste om mee te maken. Ook denk ik dat ik wel een hapje zal wagen bij de gifmengers.

Dat was mijn blogtour van Koninginnen! Ik kon mezelf niet inhouden en heb twee leuke dingen gedaan! Voel je vrij om de tag over te nemen en heel veel plezier ermee! Heb jij het boek gelezen? Wat vond je ervan? Laat een reactie hier beneden achter!

Author Angela

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *