Persoonlijke update – Examen Stress

Persoonlijk 1 comment

Misschien heb je het wel gemerkt, maar het is momenteel wat stiller op mijn blog. Het leek me handig om even uit te leggen hoe dat nou precies komt! Ik zit namelijk in mijn examen jaar…

Examenstress
Deze examens brengen ten eerste een hele hoop examenstress met zich mee, waardoor ik me nogal lastig kan concentreren. Ik ben constant bezig in mijn hoofd met bedenken wat er nog gedaan moet worden, hoelang ik nog voor bepaalde dingen heb, dat ik nog dingen door moet geven… Misschien herken je het wel, maar mijn hoofd zit er echt bomvol mee en loopt er een beetje van over. Examenstress is geen pretje… Maar het hoort er wel allemaal bij.

Alleen maar schoolboeken
Door de examenstress heb ik eigenlijk bijna alleen maar schoolboeken in mijn handen gehad afgelopen maanden.. Of eigenlijk bijna alleen maar schoolboeken. Dikkere boeken worden hem nu gewoon niet, want mijn concentratie is ver te zoeken. Ik heb momenteel vooral mijn praktijk examens & centrale examens (Nederlands, Engels, Rekenen). Ik hoop dat het daarna wat makkelijker zal gaan.

Toch proberen
Toch heb ik mijzelf beloofd om wat meer voor mijzelf te doen. Zoveel examenstress is niet goed voor iemand en dan moet er ook wat aan gedaan worden. Kans is groot dat er wat minder recensies op mijn boekenblog verschijnen, omdat ik nou eenmaal mijn studie voor een hobby vind gaan. Het gaat tenslotte om mijn toekomst. Maar lezen is wel een passie van mij en ik wil het toch blijven doen. Daarom ga ik alsnog proberen om wat te gaan lezen. Ook ga ik in maart proberen om netjes elke week twee posts online te zetten. Waarschijnlijk gaan jullie aankomende maanden minder recensies en meer tags, hauls & andere boek-gerelateerde posts zien. Ik ga in ieder geval mijn best doen!

Ik hoop jullie met dit artikel een beetje meer op de hoogte gesteld te hebben. Het spijt me dat ik zo inactief ben geweest, maar door mijn examens vergat ik het eigenlijk allemaal een beetje. In maart ga ik meer voor mijzelf proberen te doen! Hoe gaan jullie om met examenstress?

Author Angela

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *