Dagboekje – Februari 2018

Dagboekje 1 comment

Februari is alweer een tijdje ten einde, maar toch wilde ik een dagboekje typen. Veel heb ik eigenlijk niet gedaan. Maar hierbij toch een paar van de highlights van februari 2018!Februari was de maand die vooral uit examens bestond. Heel veel voorbereidingen, het maken van losse onderdelen, samenvattingen, veel lezen. Dat is ongeveer waar mijn maand uit bestond.

Ik heb het centraal examen rekenen gehad, ben begonnen met het voorbereiden van de twee theorie toetsen die ik heb in Maart (dit zijn meer dan 12 hoofdstukken waar samenvattingen van gemaakt moeten worden) en er moesten ook twee PVA’s (Plan van Aanpak) gemaakt worden voor twee praktijkexamens die er ook in Maart aankomen. Laten we zeggen dat ik in Februari vrij weinig gelezen heb en gedaan heb.

Deze maand ben ik een paar keer uit eten geweest. Vooral na stage & na examens. Gewoon om eventjes wat gezelligs te doen en even uit die stress-gevende omgeving te zijn. Zo ben ik bijvoorbeeld naar BurgerTrut geweest. Ten eerste is dit een geniale naam voor een Burger Restaurant en ten tweede de burger was echt héél erg goed! Burgertrut zit in Rotterdam en is zeker een aanrader!

Ook ben ik naar Picnick geweest in Rotterdam. Ik had hier een soort van ontbijt schaal met een soort van pudding (waarvan ik de naam vergeten ben, go me!), fruit en een soort van cruesli. Het was in iedergeval echt heel erg lekker! We gingen naar Picnick na ons Reken Examen (Waar ik trouwens helaas voor gezakt ben en een herkansing voor moet doen)

Mijn vriend & ik zijn van plan om samen te gaan wonen. Hiervoor zijn we begonnen met huisjes kijken. We hebben bijvoorbeeld dit huisje bekeken; een schattige dijkwoning. Helaas is dit hem niet geworden door de enorme hoeveelheid aan verbouwing dat moest gebeuren. Het huisje was vrij achterstallig kwa onderhoud, de vloer stond schuin (en dat merkte je!) en ook mocht je bijna niks vervangen. Iets met ‘behoud van aanzicht’. Ik had het gevoel het huisje niet lekker naar mijn zin te kunnen maken en we hebben hem dus niet genomen.

Als laatste even een shot van mijn boekenplank. Ik denk dat ik mijn Pops maar moet gaan verhuizen, alhoewel ik geen idee heb waarheen… Er is gewoon geen plek meer. Dan maar de lucht in! Stapelen maar ~

Dit was mijn dagboekje van februari. Er is niet heel veel bijzonders gebeurd maar wilde het toch even met jullie delen! Hoe was jullie februari?

Author Angela

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *