Dagboekje – Juni 2018

Dagboekje 0 comments

Wauw, Juni is gewoon alweer voorbij! Daarmee zitten we nu midden in de zomer en kunnen we een hele hoop zon verwachten! Ook zijn we het halfjaar-punt gepasseerd. Juni was een warme maand en dit is wat ik allemaal gedaan heb!

Ik heb echt ontzettend veel aardbeien met suiker op deze maand. Elke maandag at ik bij mijn oma en die had dan een hele hoop aardbeitjes gehaald op de markt. Yummie!

Deze maand had ik ook een paar computer events. Een daarvan was het MSI Gaming Day event! Lucky blijft echt zo’n ontzettend schattig draakje ~

Ook was het deze maand AnimeCon, waar we als Pers aanwezig mochten zijn! Super tof, toch? Ik ben namelijk deel van het Youtube Kanaal GeekTime en we mochten er filmen!

Onze hond had deze maand de neiging om telkens onder de bank te kruipen en er vervolgens gewoon niet meer onderuit te komen. Euhh… Oké? Is goed, veel plezier daar onder die bank!

Er waren deze maand ook een hoop boeken events. Onder anderen dit event in Donner (rotterdam). Ook was er een event in Dordrecht bij de Vossenhandel en van de leer. Daar komen nog vlogjes van online op mijn Youtube kanaal!

Ik vond bij de Kruidvat een hele mooie Nude nagellak. Ik studeer hopelijk binnenkort af en dan kan ik aan het werk. Ik heb eigenlijk al werk gevonden, alhoewel ik daar dus mijn diploma voor nodig heb. Ik wacht nog op 1 uitslag en dan weten we het helemaal zeker! Fingers Crossed and all that. In iedergeval waar ik wil gaan werken mag je geen felle nagellak op. Dus ik was opzoek naar een Nude kleurtje en vond deze! Pretty, toch?

Dat was mijn maand van Juni! Hoe was jouw Juni?

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *