Wat zat er in de YALfest goodiebag?

Overig 0 comments

Ik heb natuurlijk al een heel verslag geschreven over YALfest, maar wat zat er nou allemaal precies in de Goodiebag? Nou, een hele hoop kan ik je vertellen!

Ten eerste kwamen de goodies in een tas van Bol.com! ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik geloof dat ik het kan’, een super leuke tekst! Hij was wel zwaar, dus ik was super nieuwsgierig wat er allemaal in zat!

Ik had het boek ‘I see London, I see France’ gekregen. Het zou niet een boek zijn die ik uit de kast zou pakken bij de boekhandel, maar toch ben ik er erg blij mee! Ik zie het als het perfecte moment om iets nieuws uit te proberen. Er zat ook een Wreck This Journal in, waar ik erg blij mee ben en een Vol Van Boeken magazine!

Daarnaast zaten er ook een hele hoop toffe kaartjes in, bijvoorbeeld van Letters & Light. Deze kaartjes lijken me super tof om te gebruiken voor boekstagram! Er zat natuurlijk ook de nodige reclame & promotie materiaal in.

We kregen ook nog een hele boel boekenleggers en kaartjes! Zelfs een klein setje met notitieblaadjes. Echt super leuk! Ik heb voorlopig aan boekenleggers geen gebrek, alhoewel ik eraan denk ze in een boek te plakken. Ik begin al een aardige verzameling te krijgen!

Nog meer leuke kaartjes! Hoe perfect zijn deze voor boekstagram? Ik word er echt zo ontzettend blij van. En als mega extratje kwam ook nog deze super leuke mok uit de tas!

Als laatste haalde ik deze zes gesigneerde kaartjes uit de tas. Ik had ze in eerste instantie niet zien zitten. Toen ik ze wel zag zitten had ik geen idee was ze waren en toen herkende ik de handtekeningen! OMG! Iedereen heeft dus gewoon handtekeningen in de tas gehad! Hoe tof is dat? Echt een super leuke toevoeging! Er zat trouwens ook een tas in met de cover van Bloed en Beenderen erop gedrukt in zwart wit! Ook erg leuk!

Ik ben erg blij met de inhoud van de goodiebag! Ik wist niet precies wat ik moest verwachten maar was echt positief verrast. Natuurlijk is het altijd leuk om een goodiebag te krijgen en ben ik er altijd blij mee. Welk boek had jij in je goodiebag?

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *