Hoera! Faeraphel 2 jaar!

Blog 3 comments

Wauw, wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Ik weet nog dat ik mijn blogpost schreef dat Faeraphel een jaar bestond. Ondertussen zijn we gewoon wéér een jaar verder! Dat mag gevierd worden, natuurlijk.
Het afgelopen jaar was weer heel bijzonder maar ook een uitdaging! Het was het eerste jaar waarin ik blogde naast een vaste baan. Dat bracht de nodige moeilijkheden en uitdagingen met zich mee, want spontaan had ik veel minder vrije tijd! Als ik thuis kwam na mijn werk was ik vaak nog moe. In het begin woonde ik ook nog thuis, maar na twee maanden ging ik samenwonen met mijn vriend. Opeens had ik een huishouden! Waar haalde ik nu de tijd vandaan om te lezen en te bloggen náást de afwas, dweilen, stofzuigen, wasjes draaien, de was opvouwen, eigenlijk alles? Oempf… Maar na een halfjaar (dus eigenlijk ongeveer een maand geleden) vond ik eindelijk mijn draai terug!

Mijn 5 favoriete recensies van het afgelopen jaar…
Vorig jaar keek ik terug op de 13 recensies die ik dát jaar had geschreven! In de tussentijd heb ik nog eens 19 recensies geschreven. In totaal zijn het er nu dus 22!
Wat zijn mijn vijf favoriete recensies sinds Faeraphel’s verjaardag vorig jaar?

1. The Kalbrandt Institute Archives
2. De orde van de poortwachters
3. Ordo Entia
4. Warcross
5. Koninginnen

De Winactie
Ook dit jaar geef ik weer wat leuks weg, want wie jarig is trakteert. Dit jaar mag de winnaar een boek naar keuze uitzoeken!

Wat moet je doen:
– Mijn blog volgen via bloglovin of mail
– Een reactie achterlaten met een boek die jij aanraad
– Vergeet niet je goede mail adres in te vullen als je een reactie achterlaat
– Heb je social media? Dan zou ik het ook erg waarderen als je mijn twitter etc volgt.

Allemaal ontzettend bedankt!
Wauw, twee jaar alweer. Ondanks dat dit jaar niet ging zoals gehoopt en ik terug heb moeten schroeven blog ik nog steeds! Allemaal ontzettend bedankt voor de leuke reacties en de steun. Op nog een mooi jaar!

Author Angela

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *