Boeken waar ik naar uit kijk

Friday Five 5 comments

Joost, van NerdyGeekyFanboy, heeft Friday Five in het leven geblazen! Ik vind het een tof iniatief en doe met alle liefde mee! Deze week de vijf nieuwe boeken waar ik naar uit kijk!Oempf, dit vind ik best een lastige want ik heb ongeveer nog tachtig boeken op mijn TBR staan… Oops? Maar het was wel ontzettend leuk om te onderzoeken welke boeken er uit komen de komende maanden! Dit zijn de vijf waar ik het meest naar uit kijk.


De bezetene
Door Craig Parshall
In zijn jeugd heeft Trevor Black geestelijke krachten ontketend die hij toen nog niet kon bevatten. Jaren later is Trevor een succesvolle strafrechtadvocaat in New York, met een dure Aston Martin en een mooie vrouw. Door een bijzondere gebeurtenis ontvangt hij een moeilijke en belastende gave: hij kan het onzichtbare zien. En alle kwade machten die hij nu kan zien, hebben het op hem gemunt.

Als een van Trevors vroegere vrienden wordt vermoord, lijkt de werkwijze griezelig veel op een andere serie schokkende moorden die al eerder op Trevors pad kwamen. Dus moet Trevor terug naar zijn geboortegrond om een moordenaar te vinden… En om niet alleen zijn eigen persoonlijke demonen onder ogen te komen, maar ook de bovennatuurlijke.

Verschijnt in: Mei 2018
Genre: Thriller & Spanning
ISBN: 9789085203018


De Jongen In Het Graf
door Toni Coppers
Leo Meersman is een van de ergste seriemoordenaars van de laatste decennia. In 2002 kreeg hij levenslang voor het misbruik en de moord op zes jongens. Volgens hoofdinspecteur Michel Masson waren het er zeven. Hij weet zeker dat ook de vijfjarige Arne in de handen van Meersman is gevallen, maar hij heeft het nooit kunnen bewijzen. Jaren later geeft Meersman de moord alsnog toe, maar hij weigert te zeggen waar de jongen begraven ligt. Een tijdje later trekt hij zijn bekentenis ook weer in.

Zonder lichaam, geen bewijs, maar ook geen verklaring voor de familie. Het is een cold case die al een halve carrière door Massons hoofd spookt en hem raakt in zijn ziel. Dan komt de dag dat de moordenaar op zijn sterfbed ligt en Masson wil zien: hij wil hem iets vertellen…

Verschijnt in: Mei 2018
Genre: Thriller & Spanning
ISBN: 9789022335055


Geekerella
Door Ashley Poston
Danielle “Elle” Wittimer is an ordinary geek a dream–to attend ExcelsiCon, the best, fantastic-est comics convention. She’s been saving up tips, but her stepmother sucks up every minute of her free time making her cook, clean, and give pedicures to her two totes basic stepsisters. So when Elle sees a cosplay contest, she has to enter. The prize? Two all-expense-paid floor tickets to ExcelsiCon.

Verschijnt in: Mei 2018
Genre: Young Adult
ISBN: 9781683690436

Zoek me tussen de sterren Door Francesca Zappia
Ik zal hem moeten vertellen wie ik ben. Maar wat moet ik doen als ik daarmee alles verpest?
Op school ziet niemand Eliza staan. Op internet is ze echter wereldberoemd als Lady Astronomia, de anonieme bedenker van de ongekend populaire online strip MonsterZee. Daar voelt ze zich veilig in haar online wereld. Wallace is nieuw op school. Hij schrijft fanfictie over MonsterZee en heeft geen idee dat Eliza de maker is van de strip die zo veel voor hem betekent. Eliza laat Wallace voorzichtig dichterbij komen. Wat zou er gebeuren als ze haar ware identiteit onthult? Indringende, eigentijdse YA-roman over fandom, online vriendschap, depressie en de grote invloed van internet.

Verschijnt in: Juni 2018
Genre: Young Adult
ISBN: 9789025875503


Dagboek van een Chihauhau
Door Do Van Ranst
Als Hufter, een zwart-witte langhaarchihuahua, weggehaald wordt bij Bente en zijn intrek neemt bij Valentien en haar familie, besluit hij een dagboek bij te houden. Gewoon, omdat honden dat nu eenmaal kunnen. Dat en een miljoen andere mensendingen.

Nieuwsgierig als hij is, gaat Hufter zich steeds meer vragen stellen bij het doen en laten van zijn nieuwe baasjes. Wie is die zwijgzame, mysterieuze Timber? Is hij de broer van Valentien? En waarom hangt er een vreemde spanning in de lucht wanneer Valentien en Timber alleen zijn? Een hond voelt zoiets.

Om aan antwoorden te komen, maakt Hufter handig gebruik van het feit dat Valentien en Timber, net als de rest van de wereldbevolking, geen rekening houden met een hond die op een bot ligt te kauwen. Zo komt Hufter erachter dat niets is wat het lijkt.

Verschijnt in: Mei 2018
Genre: Young Adult, Kind & Jeugd
ISBN: 9789059089112

 

Author Angela

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *