Dagboekje – April 2018

Dagboekje 0 comments

Wauw, April ging zo ontzettend snel voorbij! Het is alweer tijd voor een dagboekje! Dit is wat ik allemaal gedaan heb & heb meegemaakt in April.

We begonnen de maand met de verjaardag van TomoCon! TomoCon is een kleinschalige conventie waar het altijd super gezellig is! Ik ga er elk jaar weer heen. We hadden geweldig weer, wat het alleen maar leuker maakt!

Ook deze maand was er weer een hoop problemen met de NS. Ik reken tegenwoordig een extra halfuur reistijd in, omdat er altijd wel iets is. Maar goed dat ik dat doe, anders was ik meer dan 5 keer te laat gekomen afgelopen maand.

We gingen deze maand ook naar twee museums toe: Het Natuur Historisch museum en het Maritiem museum! Het was super leuk en gezellig. Vooral de off-shore experience bij het Maritiem Museum is echt een aanrader!

In April kwam ook onze nieuwe naaktkat: Appie. De honden zijn hem nog aan het uittesten, maar volgens mij is hij goedgekeurd!

Het warme weer is gearriveerd in Nederland en dat betekend een perfect smoesje om ijs te eten! Homnomnom! Ik kan alleen sorbet ijs eten omdat ik geen melk mag, dus het is altijd even zoeken naar een ijssalon die dit verkoopt. Gelukkig is er in elke stad wel eentje te vinden!

De DYTG was ook in April en ik heb er ontzettend van genoten! Ik had wat lekker casuals aan omdat het nogal warm was en besloot op mijn sneakers te lopen. Mijn spieren waren het er namelijk niet helemaal mee eens dat ik de hele dag op pad was. Maar heb het wel echt super naar mijn zin gehad! Ik heb zoveeel mensen ontmoet en het was gewoon erg gezellig!

Ook ben ik naar YALfest geweest! Het was mijn eerste keer en ik heb er ontzettend van genoten. Het hele verslag kan je hier lezen.

Ook ben ik met Laurie (van Laurie’s Bookshelf) naar The Lion King geweest. Wat een geweldige musical was dat! Heel erg indrukwekkend en hele goede muziek! Een leuk detail: Timon & Pumba waren vlaams! Daar werd ik echt heel erg vrolijk van.

Bij dit lekkere weer hoort natuurlijk ook een BBQ! Lekker veel eten en een hoop gezelligheid.

Dat was mijn April alweer! Ik heb een hele leuke maand gehad, ondanks de grote hoeveelheid examens. Ik merk dat ik nu een beetje de planning door heb, en dat terwijl het nu bijna het einde is! Maakt niet uit, als ik de laatste twee maanden relaxed door kan komen is het helemaal oké! Hoe was jullie April?

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *