Welkom bij Faeraphel!

Persoonlijk 0 comments

In een jaar gaan er best wel wat boeken bij mij doorheen. Ik zocht dan ook een plek waar ik mijn mening kon opschrijven. Op deze manier is Faeraphel geboren, mijn eigen boekenblog! Stiekem vind ik het best wel spannend, maar kijk ik er ook heel erg naar uit om verschillende recensies te gaan schrijven!

Wie ben ik?
Mijn naam is Angela, 24 jaar oud en ik studeer Sociaal Cultureel Medewerker. Ik lees regelmatig boeken en kan geen boekenwinkel voorbij lopen zonder minstens even naar binnen te gluren of ik iets zie wat ik graag zou willen lezen.
Ik lees liever op papier dan op een ereader. Toch moet ik toegeven dat een Ereader in sommige gevallen handiger is, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat en licht moet pakken. Dan zijn dikke boeken die nogal wat wegen vaak niet het beste idee.
Een favoriete genre heb ik niet echt. De boeken die ik lees variëren nogal wat van elkaar. Het is eigenlijk net waar ik zin in heb. De ene keer lees ik een roman, de andere keer een horror, dan weer fantasy, dan weer young adult… Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Zolang het verhaal goed is en mijn aandacht vast houd lees ik het.

Binnenkort hoop ik mijn eerste recensie te posten! Natuurlijk wil ik niet alleen recensies te posten, maar ook bijvoorbeeld tags, en nog veel meer!

Heel veel lees plezier op mijn blog!

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *