Kobo Aura H2O

Overig 2 comments

Ik ben er dan toch eindelijk voor gezwicht; Een E-reader! Er staan best wel wat reisjes in de planning het komende jaar en gezien ik vrij veel lees gaan er dan ook boeken mee op reis. Dat leek me niet zo handig, want boeken zijn zwaar.

Na lang nadenken heb ik toch voor de Kobo Aura H2O gekozen. Vooral om het feit dat hij waterproof zou moeten zijn. Ik moet toegeven dat ik namelijk niet zo handig ben en toch wel heel graag een kopje koffie of thee drink tijdens het lezen.

Wat ik tot nu toe vind
Ik gebruik de Kobo Aura H2O nu ongeveer een maand en hij bevalt me eigenlijk prima! Hij ligt echt heel prettig in de hand en dat is iets wat ik eigenlijk best wel belangrijk vind bij een e-reader.

Hij heeft een fijne backlighting wat vooral ’s avonds erg prettig is. Hij is niet te fel maar ook niet te gedempt. Precies goed dus! s’ Avonds is dit vooral prettig, want dan is er gewoonweg minder licht aanwezig. Door de backlighting is de e-reader nog steeds prima te lezen.

Is hij ook WaterProof? Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet aandurfde om een glas met water over mijn nieuwe e-reader heen te gooien. Maar er is tot nu toe nog niks overheen gegaan. Ik  ben minder onhandig dan dat ik dacht. Maar na een snelle google-actie vond ik toch wel dat hij aardig waterproof was. We zullen het zien wanneer ik weer eens een onhandig momentje heb.

Conclusie
Tot nu toe ben ik erg tevreden over de e-reader. Ik heb hem oorspronkelijk gekocht om mee te nemen wanneer ik op reis ga, want het leek me geen goed idee om dan ongeveer vijf kilo aan boeken mee te nemen (Dat is waarschijnlijk het minimum). Hij voldoet prima aan wat ik verwacht van een e-reader. Hij is ook helemaal niet zwaar, ligt lekker in de hand, de backlighting doet geen pijn aan mijn ogen. Een prima e-reader dus! Ik gebruik hem nu ook thuis. Alhoewel ik nog steeds liever een boek heb in plaats van de e-reader is het helemaal geen slechte investering geweest! Ik ben tevreden.

Heb jij een e-reader en wat vind jij ervan?

Author Angela

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *