Dagboekje – Mei 2018

Dagboekje 1 comment

Jemig.. Zitten we ondertussen alweer in maand 6? Het jaar gaat zo enorm snel voorbij! Mei was een lekkere warme maand waarin ik, naast school, ook nog wat leuke dingen deed!


Deze maand ben ik weer eens naar de Ikea geweest om wat dingen voor mijn nieuwe boekenkast te halen. Laten we het er maar bij houden dat ik niet normaal kan doen, haha! Ik vond deze kussen zo ontzettend leuk. Maar hij is helaas niet met mij mee gegaan.

  En daar is hij dan! Mijn nieuwe boekenkast! Yay ~

Deze maand zag ik ook de nieuwe Avengers film. I was not ready for this! En de volgende film komt pas volgend jaar uit. Kan ik daarop wachten? Nee.. Moet ik daarop wachten? Ja. Oh,jee…

Ik heb mijn hele fotografie geupdate! Daarvoor had ik wat leuke spulletjes nodig; twee ondergronden, wat bloemen, kaarsjes.. Klinkt prima voor boekenfotografie!

Ik heb ook heel misschien de hele serie van ACOTAR uitgelezen deze maand. Ik vond het geweldig! Reviews kunnen jullie zo snel mogelijk verwachten.

Met de hitte van deze maand vind ik de ‘cold brew’ van de Starbucks een heel goed idee! ZO heerlijk verkoelend en ik krijg ook nog eens mijn cafeïne binnen, haha!

Deze maand kreeg ik ook weer een Recensie exemplaar opgestuurd. Onderweg naar mijn sollicitatie las ik dit boek uit. Heb er echt ontzettend van genoten (Binnenkort ook van deze de review!)

Dordrecht heeft ook echt een super schattig nieuw Brood en Koffie zaakje genaamd Klik Lokaal! Super cute!

Het laatste weekend van Mei was er ook een leuk event in Dordrecht! Namelijk Dord In Stoom. Dan staan er allemaal stoommachines op straat, rijd er een stoomtrein en varen er stoomboten. Het is één keer per twee jaar. Normaal heb ik geen tijd om te gaan en ben er ook nog nooit geweest. Helaas regende het behoorlijk en heb ik daardoor weinig gezien. Maar het was wel even leuk!

Dat was mijn maand van Mei! Vooral heel warm en yay een nieuwe boekenkast! Hoe was jouw Mei?

Author Angela

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *