Series waar ik momenteel van geniet – februari

Netflix 4 comments

Ik zeg het elke keer als ik een artikel schrijf over netflix & series; Ik ben er een beetje aan verslaafd. Elke maand kijk ik wel een aantal series. Dit zijn de series waar ik momenteel echt van geniet!

RuPaul’s Drag Race
RuPaul’s Drag Race is een Amerikaans talentenjachtprogramma voor drag queens dat sinds 2009 wordt uitgezonden. Deze realityserie werd bedacht door de drag queen en zanger RuPaul en geproduceerd door World of Wonder voor Logo.

Deze serie heeft een speciaal plekje in mijn hart.Vraag me niet waarom, maar ik vind het gewoon prachtig om te zien hoe deze dragqueens hun brand neer zetten (ze zijn hier écht marketing genieën in!) en dan heb ik het nog niet eens over hun make-up skills en stijl. Echt een heerlijk programma dat lekker weg kijkt! (Hij heeft ook al vaker op deze lijst gestaan, hoor! Maak je geen zorgen, deze serie is vrij verslavend)

The Blacklist
Raymond “Red” Reddington is Amerika’s meest gezochte crimineel. Deze oud-overheidsmedewerker heeft 20 jaar geleden besloten om de andere kant te bewandelen en in die 2 decennia is hij uitgegroeid tot de ‘Concierge of Crime’, een handelaar die alles en iedereen met elkaar verbindt, maar zelf altijd buiten schot blijft. Op een dag heeft hij er echter genoeg van. Hij heeft in die 20 jaar een lijst samengesteld van criminelen die veel gevaarlijker zijn dan iedereen ook maar denkt. Deze criminelen zijn onvindbaar voor FBI en CIA, omdat niemand ze kent behalve Red. Hij besluit zich zelf aan te geven bij de FBI  om deze criminelen op te jagen.

Een vriendin van mij raadde me deze serie aan en vanaf de 1e aflevering was ik verslaafd! Echt een ontzettend leuke serie met een heel leuk script. Red is echt een heel leuk karakter. De serie kijkt echt heerlijk weg en hier en daar zie je interessante hints, waardoor je steeds nieuwsgieriger word naar hoe de serie verder gaat.

Lucifer
De ontevreden heerser van de hel, Lucifer, doet afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen.

De acteur die Lucifer speelt is gewoon ontzettend leuk om naar te kijken. Hij is knap en hij speelt zijn rol gewoon ontzettend leuk. Ook de andere karakters worden gewoon zo ontzettend leuk neergezet. Binnen een week was ik helemaal bij en nu moet ik gewoon elke week weer wachten tot de nieuwe aflevering online komt. De serie is de perfecte combinatie van fantasie & een politie drama. Ik kan echt heel erg genieten van deze serie!

Dat zijn de drie series waar ik ontzettend veel van genoten heb deze maand. Van welke serie kan jij nou echt genieten?

Author Angela

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *