Boekpresentatie Bankier van de Dood

Events 0 comments

Ik vind het altijd super leuk om bij boeken events aanwezig te zijn! Dus toen er een uitnodiging in mijn mailbox verscheen van de boekpresentatie van Bankier van de Dood ben ik erheen gegaan! Het was echt super gezellig. Natuurlijk moet daar een verslagje van gemaakt worden!

Het boek
James Hoffman is een mysterieuze aandeelhouder van de grootste bank ter wereld. Net zoals iedere bankier in het zakencentrum van Londen zoekt hij in de avond naar liefde in een stripclub. Als hij verliefd wordt op Daisy, het nieuwe meisje in de club dat sprekend op zijn moeder lijkt, heeft hij dringend advies nodig van iemand die begrijpt hoe de liefde werkt. Nick Andersen besluit na een huwelijk van vier weken zijn vrouw te verlaten. Voor de eerste keer in vijfentwintig jaar maakt hij een eigen keuze en gaat bij de bank werken als assistent van James Hoffman. Met de hulp van Nick bloeit de liefde tussen James en Daisy onverwacht op, maar op dezelfde avond dat de aandeelhouder haar wil vrijkopen is ze ineens verdwenen. Nick en James gaan op onderzoek uit en komen duistere zaken uit het verleden tegen. Door leugens, bedrog en vreemd gedrag van de mensen die ze ondervragen rijst de vraag: was er echte liefde tussen James en Daisy of was ze onderdeel van een complot?

Het Event
De boekpresentatie vond plaats in Kasteel Oud-Wassenaar, wat echt voor een hele chique sfeer zorgde! Ze hadden het hele kasteel afgehuurd waardoor je zowel op de begaande grond als de bovenverdieping mocht komen. Voordat de presentatie begon had je dus even de tijd om rond te lopen, dat vond ik zelf erg tof want was er nog nooit geweest (ondanks dat ik dus dichtbij woon).

Bij binnenkomst werd je begroet met een welkoms drankje. Ik drink zelf nooit zoveel en heb het netjes bij één drankje gehouden. Wel moet ik zeggen dat dit echt hele goede champagne was! Direct naast de deur kon je het boek aanschaffen voor een leuk prijsje. Natuurlijk kon ik dit niet weerstaan!

Een leuk detail van de boekpresentatie was dat er de hele avond een bandje was. Er was dus live muziek! Dat vond ik zelf best wel gaaf. Ze speelde vooral rustige muziek.

Ik moest natuurlijk heel eventjes poseren op deze fancy bank met mijn glaasje chapagne! Het was echt super leuk gedaan dat je zo vrij rond kon lopen.

Tijd voor de boekpresentatie zelf! Er was eerst een presentatie over het boek, de figuur van de cover liep rond, er was een spoken-word artist, een zanger en een ballerina! Kijk trouwens eens hoe trots Stephan kijkt! Die is zeker weten super trots op zijn boek.

Natuurlijk heb ik het boek ook laten signeren door de schijver! Als ik een boek koop en de schrijver is aanwezig probeer ik dat altijd te doen. Daardoor heb ik een behoorlijke collectie met gesigneerde boeken.

Even op de foto met de schrijver! Het was echt een hardstikke leuk event met entertainment en muziek. Er was live muziek, dansers, een dj en een drankje. We zijn niet extreem lang gebleven (helaas houd ik dat niet vol) maar het was wel echt super gezellig!

Ik heb echt geen spijt gehad dat ik naar deze boekpresentatie ben geweest. Het was zo leuk om de schrijver trots over zijn boek te horen praten en de leuke dingetjes er omheen waren ook erg tof. Ben jij wel eens naar een boekpresentatie geweest? Zo ja, welke?

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *