Netflix Series die ik graag nog wil zien…

Netflix 4 comments

2017 is bijna voorbij, we hebben nog maar minder dan twee maanden te gaan. In 2018 komen er weer een hoop nieuwe series en seizoenen uit. Toch wil ik graag een aantal series uitkijken voordat het nieuwe jaar begint!

Stranger Things
When a young boy disappears, his mother, a police chief, and his friends must confront terrifying forces in order to get him back.

Stranger Things is een van die series die iedereen leuk lijkt te vinden en die iedereen me aanraad omdat hij ‘zo mij’ is. Helaas kom ik telkens maar niet door de eerste aflevering heen. Seizoen 1 kijken is in iedergeval een must vóór het einde van het jaar.

Riverdale
A subversive take on Archie and his friends, exploring small town life, the darkness and weirdness bubbling beneath Riverdale’s wholesome facade.

Riverdale staat al enige tijd op mijn to-watch list. Het word dan ook de hoogste tijd dat ik deze serie eens ga kijken! Niet iedereen is er even enthousiast over, maar ze zeggen dat het een vrij relaxte serie is. Daar houd ik wel van!

Pretty Little Liars
Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, while unraveling the mystery of the murder of their best friend.

Lang geleden ben ik ooit eens aan deze serie begonnen, maar ik heb hem nooit echt afgemaakt. Tijd voor een gedeelte rewatch en dan beginnen met de episodes die ik nog niet gezien heb!

Scream
A serialized/anthology series that follows a group of teenagers being targeted by a masked serial killer.

Ik ben een groot horror liefhebber, dus een semi-horror serie kan niet aan deze lijst ontbreken! Scream is een serie die eigenlijk meer een parodie is op de zo genoemde hack & slash horror films. Lijkt me hardstikke leuk!

Ik geloof  dat ik met deze series wel genoeg afleveringen te kijken heb om de rest van het jaar door te komen! Welke series wil jij écht nog kijken in 2017? Laat het me weten in een reactie!

Author Angela

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *