Dagboekje – November 2017

Dagboekje, Persoonlijk 2 comments

Wauw, wat is de maand snel gegaan! We zitten alweer in December. Ik heb deze maand een paar foto’s genomen van momenten die ik graag met jullie wilde delen! Vanaf nu ga ik dat elke maand doen, want vond het ontzettend leuk!

In November kwam mijn nieuwe boekenlegger binnen! Een Harry Potter boekenlegger, obviously. Hij viel helaas al de tweede week uit elkaar, wat echt zonde is. Maar hij was weer makkelijk in elkaar te zetten. Blijkbaar was het alleen het ringetje dat open gebogen was.

Ik geloof dat ik dit armbandje ergens vorig jaar van mijn vriend heb gehad. Hij heeft een tijdje gewoon op mijn kast gelegen, omdat ik bang was hem te verliezen omdat ik hem zo leuk vind! De tekst dat erop staat is ‘you give me the kind of feeling people write novels about’. Dat is toch super schattig? Hij had hem custom laten maken voor mij en deze tekst uitgekozen. Hij kent me dus echt wel goed! Deze maand heb ik de armband eindelijk weer te voorschijn gehaald en om gedaan. Ik kreeg echt heel veel complimenten!

Ik wil toch ook wel wat schrijven over NaNoWriMo. Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan en het ging toen nogal onwennig en onrustig. Maar ik had die 50k toch wel gehaald. In de hoop dat het dit jaar beter zou gaan, begon ik er weer met volle moed mee. Eerst kreeg ik een blessure aan mijn rechterhand; ik kneusde hem omdat er een hamer op terecht kwam. Dat duurde twee weken voordat ik weer lange teksten kon typen. Ik liep toen echt enorm achter. Toch typte ik gewoon nog verder. Maar naarmate dat ik meer schreef merkte ik dat ik niet meer schreef om mijn verhaal te vertellen… Ik voegde allemaal stukken toe aan mijn verhaal die er eigenlijk niet toe deden simpelweg omdat ik die 2-3k woorden per dag wilde halen. Dat werkte voor mij totaal niet en mijn creativiteit werd eigenlijk een beetje teniet gedaan door dit proces. Daarom heb ik uiteindelijk besloten er gewoon mee te stoppen en mijn hele account te verwijderen. Het was zonde van mijn verhaal en van mijn creativiteit.

Ik doe mee aan Postcrossing, wat echt super tof is! Je stuurt kaarten over de hele wereld & ontvangt ze dus ook. In November kreeg ik mijn eerste kaart binnen en hij is 100% geweldig. Het is een Jon Snow kaart! Wat is daar nou niet awesome aan?

November was ook de maand dat mijn TBR pile waarschijnlijk groot genoeg is geworden om heel 2018 mee te gaan. Momenteel staan er ongeveer 30 boeken op mijn TBR pile… Het is een klein beetje uit de hand gelopen. Herkennen jullie dit?

In de eerste week van November had ik ook een erg gezellige halloween party met halloween feestjes, D&D, computer spelletjes en dit afschuwelijk zoete spul dat iedereen vies vond (behalve ik.. Maar zelfs ik kreeg deze krengen niet in 1 keer weg).

Ik ben ook naar Dutch Comic Con geweest. Dit waren toch wel mijn favoriete cosplayers; Sallie & Jack! Ik vind deze karakters sowieso geweldig, maar ze waren ook zo ontzettend schattig tijdens hun podium act! Wie waren er nog meer op DCC?

Op Dutch Comic Con kreeg ik ook dit super leuke Gryffindor armbandje van mijn vriend. Ik ben er echt helemaal verliefd op! Ik zag hem liggen bij een klein Harry Potter themed standje en was meteen helemaal verliefd. Helaas heb ik op DCC geen boeken mee naar huis genomen. Iets met een TBR-list die al minstens 30 boeken lang is..

In November ging ik ook naar mijn eerste event die geheel om boeken draaide! Ik was echt zo zenuwachtig en had een vriendin meegevraagd. Echter vond ik het wel enorm stom dat sommige tieners alleen kwamen voor de gratis pizza & er toen weer vandoor gingen. Sorry hoor, maar dat vind ik echt niet kunnen! Gelukkig was er een groep die wel voor de boeken kwam en dus gewoon naar de lezingen & workshops gingen! Ook zag ik Emmy weer, van Zon en Maan. We hebben eventjes gezellig gekletst. Ze gaf daar ook een lezing.

Op het YA-event in Tilburg heb ik ook de schrijver Alex Boogers ontmoet! Natuurlijk moest ik wel even een foto scoren. Kijk eens hoe leuk hij is geworden! Ik heb bij zijn lezing gezeten en het was echt enorm interessant!

Ik ontmoette ook de enige echte BraboNeger! Mijn vriend is een groot fan van hem maar kon er helaas niet bij zijn. Dus vroeg ik Steven (Dat is zijn ‘echte naam’) om een stukje voor hem in te spreken. Ik geloof dat mijn vriend nog nooit zo hard gefanboyed heeft.

Dat was mijn maand van November! Best wel een toffe maand omdat ik veel toffe dingen heb gedaan! Hoe was jouw maand November?

Author Angela

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *