Ik ben afgestudeerd!

Persoonlijk 2 comments

Met een trots gevoel kan ik zeggen dat ik afgestudeerd ben! Ik ben nu officieel een afgestudeerd sociaal cultureel werker! Natuurlijk is het feestje niet compleet zonder dat ik het van de daken schreeuw, en daar hoort mijn blog ook bij! Ik ben afgestudeerd! Hoera!

Nog steeds vind ik het lastig om te geloven: Ik ben afgestudeerd! Na jaren lang studeren heb ik nu dan toch dat diploma in mijn handen! Hiep, hiep, Hoera!!

De diplomering was vrij simpel, we zaten op een podium, werden in duo’s of groepjes van drie naar voren geroepen, er werd een klein verhaaltje verteld en dan mochten we naar voren om handjes te schudden, het diploma in ontvangst te nemen, te ondertekenen en toen mochten we weer terug! Mijn verhaaltje ging over het feit dat ondanks dat ik chronisch ziek ben ik het toch gehaald heb en nu toch echt mijn diploma heb.

Zo zie je maar weer: De aanhouder wint! Ik heb mijn diploma en ik daarmee is er nu toch echt een hoofdstuk van mijn leven afgesloten. Ik begin aan een nieuw hoofdstuk, hopelijk met een baan. Daarna hoop ik een eigen huisje te krijgen en zo nog vele mooie herinneringen te maken!

De laatste foto is mijn favoriet. Mijn vriend maakte de foto’s en kreeg het voor elkaar een foto te maken terwijl mijn vader me een knuffel gaf. Daarnaast vind ik de foto dat ik mijn pet in de lucht gooi natuurlijk ook geweldig!

Dit hoofdstuk is nu afgesloten.. Laten we hopen dat er nog velen mogen komen!

Author Angela

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *