Verblind Boekpresentatie

Uncategorized 0 comments

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik had het genoegen om uitgenodigd te worden bij de boekpresentatie van Verblind door Mary K! Daar heb ik natuurlijk een paar leuke foto’s geschoten!
Verblind is een een roman over liefde, vriendschap en bedrog die zich afspeelt op een musicalopleiding. Mary K komt zelf uit de muziek/musical wereld en dat was ook zeker te zien bij haar boekpresentatie! Het zal vol met muziek, optredens van haar vrienden en stukjes uit haar boek!

Je kwam binnen in een leuke zaal in het rietveld theater. Het voelde meteen vanaf het begin al heel erg ‘musical-achtig’ aan! Dit vond ik echt heel tof, vooral gezien het onderwerp van het boek.

Vol enthousiasme verteld Mary K over haar boek, hoe het tot stand is gekomen, waar haar inspiratie vandaan kwam en nog veel meer! Al snel word de eerste artiest aangekondigd, waarna er een hele reeks aan artiesten volgt. Van een duet tot een solo tot een hele groep die gezamenlijk zingt, alles komt aan bod!

Er was zelf een dansact voorbereid, waarbij live zang aanwezig was. Ik vond het in iedergeval enorm genieten en vond het zo ontzettend tof!

Natuurlijk werd er ook een paar keer voorgelezen uit het boek, wat Mary vol liefde en toewijding deed. Het was duidelijk dat ze veel tijd aan dit boek had gespendeerd. Ze vertelde ook dat het boek begon in het engels en later vertaald was naar het nederlands. Maar dat sommige referenties niet werkte in het Nederlands en veranderd moesten worden.

De eerste boeken werden uitgereikt aan mensen die bijzonder zijn voor Mary K. Het was een mooi gebaar en ontroerend om te zien! Natuurlijk werden ook de nodige knuffels uitgewisseld.

Kindlief mocht ook nog een liedje zingen! Ik geloof dat de zaal simpelweg wegsmolt. Laten we het erop houden dat deze kleine dame de zaal om haar kleine vingertjes heen gewikkeld had!

Er volgde nog een groot slot nummer waarbij iedereen op het podium mocht komen die eerder had opgetreden voor een groeps nummer! Daarna was de show gedaan en mochten we naar een kleiner halletje waar Mary K. haar boek (en nog een paar anderen) verkocht.

Natuurlijk mag een foto met de schrijfster niet ontbreken!

Ik kocht een boek en liet deze ook nog eens signeren! Daarna was het voor ons helaas tijd om te gaan. Het was een hele toffe boek presentatie waar ik nog met veel plezier naar terug kijk. De manier waarop hij in elkaar was gezet paste zo ontzettend goed bij de sfeer van het boek!

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *