Dagboekje – Maart 2018

Dagboekje 0 comments

Maart 2018 staat voor mij ook wel bekend als de maand van nog meer examens. Wat dat is praktisch wat ik de hele maand heb gedaan. Maar natuurlijk heb ik ook nog wat andere dingetjes gedaan!

Wat gaan we doen als we een ochtendje tijd hebben? Even naar de Hema voor een ontbijtje! Heerlijk even ontspannen en bijkomen. De examens liggen me best zwaar en eerlijk gezegd heb ik dit soort dingen gewoon eventjes nodig.

Het sneeuwde nog in Maart! Ik ben zelf helemaal dol op sneeuw, alleen niet in Maart… Just saying. Ik heb het veel liever in December-Januari-Februari. Maart hoort voor mij de start van de lente te zijn. Ik geloof dat de natuur dat niet helemaal met me eens is.

In Maart had ik een heel groot pc-bouw project, in opdracht van GigaByte. Ik ben onderdeel van een Tech-kanaal, waar deze opdracht bij was binnen gekomen.

Na een hectische paar weken had ik even behoefte aan uitwaaien. Dus heb ik de eerste de beste tram naar scheveningen gepakt samen met een paar klasgenoten. Soms is het eventjes nodig om je hoofd helemaal leeg te maken en er even op uit te gaan!

Op Scheveningen kwam ik deze leuke quote tegen en die wilde ik toch echt wel even met jullie delen!

Maart staat voor mij ook bekend als de maand waarin er bijna geen treinen reden. Vaak moest ik eene oplossing verzinnen of gewoon eraan toe geven dat ik niet op Stage/School kon komen.

Gelukkig maakt koffie een hele hoop goed!

De laatste weekend van Maart ben ik naar Dutch Comic Con geweest. Wonder boven wonder heb ik nog steeds geen boeken gekocht. Heb wel ontzettend veel leuke boeken gezien, maar ik heb mijzelf weten in te houden!

Dat was mijn Maart! Hoe was die van jou?

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *