Charmed Life door Diana Wynne Jones

Recensie 0 comments

Charmed Life is voor mij echt een reis terug in de tijd, omdat het een boek is die ik op de middelbare school al eens gelezen heb met veel plezier. Ik vond het dan ook ontzettend leuk hem nog eens te lezen!

Auteur: Diana Wynne Jones
Uitgever:  Harper Collins
Genres: Fantasy, Kinder
ISBN: 9780007106530
Uitgave: Paperback
Prijs: € 11,99
Rating: 8/10

Cat doesn’t mind living in the shadow of his sister, Gwendolen, the most promising young witch ever seen on Coven Street. But trouble starts brewing the moment the two orphans are summoned to live in Chrestomanci Castle. Frustrated that the witches of the castle refuse to acknowledge her talents, Gwendolen conjures up a scheme that could throw whole worlds out of whack. 

Mijn Mening

Charmed Life is een boek uit mijn jeugd, die in mijn herinnering veel lekkerder weg las dan dat ik hem dit keer las. Maar alsnog was het ontzettend leuk om weer terug te gaan in de tijd en mijn oude vertrouwde karakters weer terug te zien.

Van Cat tot Gwendolen tot Chrestomanci… Het was weer heerlijk om over ze te lezen! De schijfster vertelde het verhaal met heerlijk veel energie! De schrijfstijl vond ik soms wat lastig om doorheen te komen en is ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar dat neemt niet weg dat ik enorm genoten heb van dit boek!

Het is zeer zeker een kinderboek, maar het was de trip naar mijn jeugd zeer zeker waard! Het leest niet enorm makkelijk weg, maar is zeker plezierig om te lezen.

Author Angela

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *