Blog (Win)tour – Geheim Akkoord

Boeken 4 comments

Ik heb Geheim Akkoord door Marieke Simons natuurlijk al gelezen en gerecenseerd. Wat een heerlijk feelgood verhaal is dit! Weet je wat ook feelgood is? Dat ik er nu eentje mag gaan weggeven!

Samenvatting Geheim Akkoord
Als Aisling in een opwelling besluit om op zoek te gaan naar haar verleden, wordt ze herenigd met haar oude buurjongen Thomas. Ze trekt bij hem in en hun vriendschap gaat verder vanaf het punt waar het ooit abrupt stopte.
De muzikale ambities van haar beste vriend zijn onveranderd gebleven. Vanaf de zijlijn geniet Aisling van het beginnende succes van Thomas en zijn band.
Niets lijkt hen in de weg te staan, totdat Thomas’ aartsvijand letterlijk op het podium verschijnt. Deze intrigerende jongen brengt meer aan het wankelen dan alleen de zorgvuldig bewaarde geheimen.

Mijn volledige recensie is hier te lezen

Op de dag van de liefde, 14 Februari, is deze Blog (Win)tour gestart en ik ben de laatste die hem mag behandelen! Elke blogger maakt een post over iets wat met de liefde te maken heeft. Na een tijdje nadenken heb ik besloten mijn post over films en series te doen! We weten namelijk allemaal dat ik niet vies ben van een potje netflix kijken! Dit zijn mijn 5 favoriete series en films over de liefde!

1. Grease
2.  The Fault in our Stars
3. Outlander (serie)
4. Beauty and the Beast
5. Reign (serie)

Ook Marieke deelde haar top 5 favoriete series en films over de liefde!
1. Dirty dancing
2. Grease
3. Serendepity
4. 10 things i hate about you
5. Love actually

Wat zijn jouw 5 favoriete series en films over de liefde? Laat het weten in een reactie! Dan maak je automatisch kans op een gesigneerd exemplaar van Geheim Akkoord! Wil je extra kans maken? Deel dan dit bericht op Facebook, Twitter en volg mij, de andere bloggers en Marieke Simons op Instagram.

Lees hier ook de artikelen van de andere bloggers:
Passie voor Boeken
Bookstamel
Boekenwurm Suus

Veel succes!

 

Author Angela

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *