Blogplannen voor 2018

Blog 2 comments

Het afgelopen jaar is zo ontzettend snel gegaan… 2017 is alweer voorbij en dit was echt een geweldig jaar! Maar wat zijn precies mijn plannen voor 2018?

DSLR Foto’s
Tot nu toe maakte ik mijn foto’s met mijn compact camera maar toch wilde ik graag mijn kwaliteit verbeteren. Daarom ben ik over gegaan naar mijn DSLR vanaf deze post. Wat vinden jullie ervan?

Naast boeken ook…
Ik wil graag mijn horizon verbreden en wil dus meerdere onderwerpen gaan behandelen op mijn blog. Als jullie een idee hebben laat het me vooral weten in een comment! Ik wil bijvoorbeeld series & films gaan behandelen, want ik heb nou eenmaal een Pathé abbonement en ga regelmatig naar de bios. Ook heb ik misschien wel een klein beetje last van een Netflix verslaving. Waarom zou ik er dan niet over schrijven?

Twee posts per week
Dit doe ik eigenlijk al een tijdje zonder dat ik er erg in heb; twee keer posten per week. Mijn vaste post dagen worden Maandag & Vrijdag. Ik ga geen vaste onderwerpen aan een dag koppelen, want ik weet nooit waar ik mee kom of dat ik een boek optijd uit heb.

Meer tags!
Ik vind Tags zo ontzettend leuk om te doen! Ik wil deze dan ook graag vaker gaan doen. Natuurlijk wil ik ze zoveel mogelijk boek-gerelateerd hebben.

BookTube
Dit is eigenlijk mijn grootste plan voor 2018; Ik wil een BookTube starten! Ik heb mijzelf beloofd dat ik dit pas ga doen zodra ik de 100 volgers op mijn blog heb gehaald. Ik vind BookTubers gewoon zo leuk om te kijken! Helaas vind ik het wel erg jammer dat er zo weinig Nederlandstalige BookTubers zijn. Engelse BookTubers spreken me gewoon een heel stuk minder aan… Daarom wil ik gewoon zelf een BookTube starten, in het Nederlands natuurlijk!

Ik heb eigenlijk niet zo heel veel plannen voor 2018. De meeste dingen doe ik nu al. Zoals dagboekjes, boekrecensies, boekenhauls,,, Natuurlijk sta ik open voor jullie suggesties dus reageer vooral! Ik wens jullie allemaal een fijn 2018!

Author Angela

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *