Personages die zouden winnen tijdens The Hungergames

Friday Five 4 comments

May The Odds Be Ever In Your Favor.. The Hungergames heeft echt een behoorlijke pop-cultuur status gekregen. Ik denk dat deze vijf personages uit andere boeken ook the Hungergames prima zullen overleven!
Airys, Vrouwe van Myrdin
Ik bedoel, haar verhaal is al praktisch The Hungergames… Ze word op een eiland gedumpt zonder veel proviant of beschutting en moet maar zien te overleven. Het is haar gelukt! Daarom denk ik dat ze het ook prima zal redden in The Hungergames.

Cassian, A Court Of Mist and Fury,
In eerste instantie wilde ik geen karakters uit de ACOTAR serie aan deze lijst toevoegen, simpelweg omdat ik niet op kan houden over deze serie. Maar toch denk ik dat van alle karakters in de boeken Cassian de meeste kans zou maken om te winnen.

Nesta, A Court Of Wings and Ruin
Oké, nog eentje dan! Naast Cassian denk ik dat Nesta met haar ijzeren wil en trots een behoorlijke kans zal maken in The Hungergames. Zeg nou zelf.. Dat kind wil je toch niet tegenover je hebben?

Wade, Ready Player One
Kan een geek The Hungergames overleven? Ik denk dat als er een geek is die dat kan, dat het sowieso Wade zal zijn! Vooral tegen het einde van het boek is deze jongen behoorlijk kick-ass!

Pennywise, It
Oké, dit is misschien valsspelen.. Pennywise is niet van deze dimentie en komt uit een Horrorboek. Ik gooi hem lekker The Hungergames in! Hij slacht ze waarschijnlijk allemaal af en geniet van de angst van de andere deelnemers.

 

Author Angela

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *