Series die ik in 2019 sowieso wil kijken

Friday Five 2 comments

Na de friday five van vorige week is het nu de beurt aan de vijf series die ik in 2019 sowieso wil kijken! Ik kijk vooral via Netflix, dus we beperken het tot series die op Netflix verschijnen & alleen maar 1e seizoenen.

Dracula
Deze versie van het klassieke verhaal volgt Dracula vanaf zijn herkomst in Oost-Europa tot zijn gevechten met Van Helsings afstammeling en verder.

Russian Doll
Nadia keeps dying and reliving her 36th birthday party. She’s trapped in a surreal time loop — and staring down the barrel of her own mortality.

Jinn
Wanneer een meisje per ongeluk een djinn vrijlaat in de vorm van een tienerjongen, ontdekken ze dat er ook een duister kwaad is ontsnapt dat de wereld bedreigt.

Raising Dion
Een alleenstaande moeder moet de superkrachten van haar zoon verbergen om hem te beschermen tegen uitbuiting, terwijl ze hun afkomst en de dood van haar man onderzoekt.

The Umbrella Academy
Een ontspoorde familie van superhelden komt samen om de mysterieuze dood van hun vader, de dreiging van de apocalyps en nog veel meer op te lossen.

Dat zijn de vijf series die in 2019 uitkomen die ik graag wil zien! Helaas kon ik nog niet voor iedere serie de trailer vinden, maar als ik hem kon vinden heb ik hem toegevoegd! Ik ben erg nieuwsgierig naar alle vijf deze series. Ook heb ik een honorable mention: Sex Education. Daar ben ik ook erg nieuwsgierg naar! Welke vijf series wil jij sowieso zien in 2019?

 

Author Angela

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *