“Licht Beschadigde” boeken haul

Haul 6 comments

Dan loop je bij de action en dan kom je zo’n schap tegen waarop staat ‘1,88 p/s’ en ligt hij ook nog eens vol boeken. Blijkbaar hadden deze boeken een lichte beschadiging. Plotseling lagen er dus zes boeken in mijn mandje.. Tot zover mijn voornemen om géén boeken te kopen deze zomervakantie.

Zo’n koopje kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ik kon zien dat er al heel wat boeken weg waren, want veel lagen er niet meer. Toch wist ik nog een paar leuke boeken te scoren! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee, want dan heb ik er weer wat te lezen bij!

De Valkentroon (De kroon van hebzucht, macht en strijd #1) door Karen Miller
In een uiteengevallen koninkrijk betaalt iedereen de bloedige prijs van ambitie
Een kind van adellijke afkomst heeft zijn zinnen gezet op het terugveroveren van zijn vaders troon.
Een bastaardheer die in opstand komt tegen zijn tirannieke neef vergiet meer bloed dan hem lief is.
De weduwe van een hertog tart, in een poging haar dochter te beschermen, de ambitieuze heren die hen beiden in hun macht hebben.
En twee broers, met heel verschillende ambities, ontdekken de ware betekenis van verraad.
Niets blijft zoals het was. Huizen zullen vallen, koninkrijken herrijzen, maar zij die strijden om de Valkentroon zullen elke stap met bloed moeten betalen.

De vergeten geschriften (Legenden van de Alfen) door Markus Heitz
Dit zijn De Vergeten Geschriften, verhalen van bekende en onbekende helden en heldinnen uit de geschiedenis van de alfen, het machtige en duistere elfenras uit de wereld van Markus Heitz’ De Dwergen en Legenden van de Alfen.
Verhalen van de grootste geschiedschrijvers en de beste kunstenaars, maar ook van hun trouwste vrienden en ergste vijanden.
In deze verzameling korte verhalen worden de avonturen onthuld die niet in de Alfen-boeken terechtkwamen, de verhalen die eerder niet openbaar gemaakt konden worden vanwege de gevoelige inhoud. Een rapport van de meest legendarische verhalen van de duistere alfen.
Geen geheim is meer veilig…

dsc06767-bewerkt

Water en Vuur (De brug der getijden #1) door David Hair
Elke twaalf jaar wordt de Maanvloedbrug zichtbaar onder invloed van het getij en verbindt het de continenten Yuros en Antiopia om vrij handel met elkaar te drijven. De heerscharen van Yuros zijn dit keer echter vastbesloten om Antiopia eens en voor altijd te veroveren en haar bevolking te onderwerpen. Nu de Getijdenvloed weer nabij is, staat Yuros voor de derde keer klaar om met haar strijdkrachten over de driehonderd zeemijlen lange brug te trekken. En dit keer zullen ze de genadeslag toebrengen.
Antiopia bereidt zich ondertussen voor op de komende strijd. Maar het zijn drie doodgewone mensen – een gesjeesde magiestudent, een geharde huurling en een eenvoudig marktmeisje – die tot de conclusie komen dat het lot van beide naties wel eens van hun keuzes zou kunnen afhangen.

Funny girl door Nick Hornby
Set in 1960’s London, Funny Girl is a lively account of the adventures of the intrepid young Sophie Straw as she navigates her transformation from provincial ingénue to television starlet amid a constellation of delightful characters.
Insightful and humorous, Nick Hornby’s Funny Girl does what he does best: endears us to a cast of characters who are funny if flawed, and forces us to examine ourselves in the process.

De Labyrint Renner door James Dashner
If you ain’t scared, you ain’t human.
When Thomas wakes up in the lift, the only thing he can remember is his name. He’s surrounded by strangers—boys whose memories are also gone.
Nice to meet ya, shank. Welcome to the Glade.
Outside the towering stone walls that surround the Glade is a limitless, ever-changing maze. It’s the only way out—and no one’s ever made it through alive.
Everything is going to change.
Then a girl arrives. The first girl ever. And the message she delivers is terrifying.
Remember. Survive. Run.

Ik heb weer een paar boeken voor mijn verzameling! Ik heb een paar nieuwe titels ontdekt en ben zeer benieuwd! Het ziet ernaar uit dat ik voorlopig leesvoer zat heb!

Author Angela

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *