Hiep hiep hoera! Faeraphel 1 jaar!

Toen ik een jaar geleden met deze boekenblog begon had ik niet gedacht dat ik nu nog steeds zou bloggen. Echt super tof! Dat moet natuurlijk gevierd worden.

Zo begon het…
Al een tijdje had ik in gedachten om een boekenblog te starten, misschien zelfs al wel een jaar. Ik geloof dat ik het er voor het eerst over had in Juni 2016.. Een jaar voordat ik mijn blog online gooide dus! Na een jaar nadenken besloot ik eind Mei 2017 toch een domein aan te schaffen! Nog geen twee weken later had ik mijn blogje startklaar. Op 13 Juni 2016 begon ik met uploaden.

Mijn eerste recensie..
Als eerste recensie besloot ik Harry Potter and the Cursed Child te lezen. Ik was niet heel erg enthousiast over dit boek. Het was dus niet echt een goede keus als eerste recensieboek, maar toch  bleef ik doorgaan! Er volgde vele andere recensies en ik probeerde zelfs boeken uit waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou lezen! Heerlijk, zo’n uitbreiding van interesses!

Mijn 5 favoriete recensies
Op het moment heb ik exact 13 recensies geschreven. Een heel mooi aantal dus! Er komen nog vele recensies aan. Natuurlijk heb ik wel een paar favorieten en het leek me leuk om die voor jullie op een rijtje te zetten! (Ze staan niet op volgorde!)

1. A Court Of Thorns and Roses
2. De Vrouwe van Myrdin
3. Geestverwanten
4. De Krakenvorst
5. Kai

De Winactie
Wie jarig is trakteert natuurlijk! Ik heb een klein goodie pakketje samengesteld: Een Boekenbon (dan kan je lekker zelf je boek uitzoeken!) een leuk notitieboekje, pennen, leuke gummetjes en meer! Dit word mijn eerste give-away actie op deze blog en ik was een beetje onwennig wat ik er allemaal in moest stoppen.
Wat moet je doen? Laat hieronder een reactie achter met een boek die jij aanraad en waarom je deze aanraad! Ik ben namelijk altijd opzoek naar nieuwe boeken om te lezen!
Jullie hebben tot 20 Juni de tijd om te reageren! Vergeet niet je mail adres achter te laten (dit kan bij een reactie en is alleen zichtbaar voor mij). De uitslag zal via Twitter en Facebook bekend gemaakt worden!

Allemaal ontzettend bedankt!
Het voelt nog als gisteren toen ik begon met deze blog en moeite had met één keer in de maand een artikel te posten. Ondertussen post ik al vier keer in de week en krijg ik zelfs recensie exemplaren! Hier had ik echt nooit van durven te dromen. Ik wil daarom iedereen hardstikke bedanken voor het bezoeken van mijn blog, het achterlaten van reacties en eigenlijk voor alle ontzettend lieve steun! Dus: Bedankt!

10 Comments

 • Laurie juni 13, 2018 at 8:25 am

  Gefeliciteerd! Ik doe trouwens niet mee met de actie.

  Reply
 • Dagmar juni 13, 2018 at 8:50 am

  Yay! Gefeliciteerd! Nog vele blog jaren toegewenst! Ik wil heel graag meedoen met de winactie!

  Reply
 • Laura juni 13, 2018 at 10:04 am

  Hieperdepiep en gefeliciteerd! Superleuk ook dat je nu een winactie organiseert, dus hierbij mijn leestip:

  Gehaaid van Steven Hall

  Ik las dat boek jaren en jaren geleden en vond het een heel intrigerend verhaal. Moet er af en toe nog steeds aan denken. Ik houd immers wel van boeken met een vleugje fantasy en magisch-realisme…

  Reply
 • Marieke juni 13, 2018 at 12:05 pm

  Van harte gefeliciteerd! En super leuk die winactie! Mijn leestip is Ugly Love van Colleen Hoover. Ik vind dat zo’n ontzettend mooi en emotioneel boek. Echt een aanrader!

  Reply
 • Annemieke juni 13, 2018 at 2:49 pm

  Gefeliciteerd! En mogen er nog vele jaren volgen.

  Mijn tip is Sorcerer to the Crown van Zen Cho. Dit boek is ontzettend underrated en dat is zo jammer. Niet alleen is de cover super mooi maar ook heeft een geweldige world building en een van mijn favorite personages. Het is een historische fantasie in Engeland, rond de tijd van Napoleon.

  Reply
 • Nora juni 13, 2018 at 8:44 pm

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik raad Neverwhere van Neil Gaiman aan. Het was het eerste boek dat ik ooit van hem las en sindsdien ben ik hooked.

  Reply
 • Do juni 14, 2018 at 3:40 pm

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! <3 Ik kan iedereen 'The Nightingale/De Nachtegaal' van Kristin Hannah aanbevelen, het is zo'n mooi, hartverscheurend maar ook hartverwarmend boek en ik denk er nog vaak aan terug!

  Reply
 • Fabiënne juni 14, 2018 at 8:13 pm

  Gefeliciteerd met je 1-jarige blog! Een boek die ik aanraad kiezen niet veel mensen door ‘de grove titel’; ‘The subtle art of not giving a F*ck!’ Dit boek vind ik persoonlijk leuk omdat het niet geschreven is als een selfcare boek, maar als waarom dingen wel en niet boeien in het leven, samen met wat ‘grovere’ tekst die het humoristisch maken. Ik heb ’t boek voor kerst gekregen en ik moet zeggen, het is een zeer geslaagd cadeau! (ook al heb ik hem nog steeds niet uit want drukte hue)

  Reply
 • Joost (NerdyGeekyFanboy) juni 16, 2018 at 9:46 pm

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! 😀 Ik zou je ‘Charlie en ik’ zeker aanraden, aangezien dat een prachtig boek is. Hij is wel voor een wat jonger publiek, maar ik weet zeker dat je het kan waarderen. Het einde heeft zo’n heftige twist waar ik zo geraakt door was! Zeker de moeite waard om te lezen 🙂

  Reply
 • Son juni 18, 2018 at 12:37 pm

  Hoi! Gefeliciteerd! Ik raad je “the Mark of the Lion” aan van Francine Rivers. Het is een trilogie. Ben benieuwd of je het gaat lezen. (Het is geen fantasy maar wel goede Engelse fiction.)

  Reply

Leave a Comment