Hiep hiep hoera! Faeraphel 1 jaar!

Overig 10 comments

Toen ik een jaar geleden met deze boekenblog begon had ik niet gedacht dat ik nu nog steeds zou bloggen. Echt super tof! Dat moet natuurlijk gevierd worden.

Zo begon het…
Al een tijdje had ik in gedachten om een boekenblog te starten, misschien zelfs al wel een jaar. Ik geloof dat ik het er voor het eerst over had in Juni 2016.. Een jaar voordat ik mijn blog online gooide dus! Na een jaar nadenken besloot ik eind Mei 2017 toch een domein aan te schaffen! Nog geen twee weken later had ik mijn blogje startklaar. Op 13 Juni 2016 begon ik met uploaden.

Mijn eerste recensie..
Als eerste recensie besloot ik Harry Potter and the Cursed Child te lezen. Ik was niet heel erg enthousiast over dit boek. Het was dus niet echt een goede keus als eerste recensieboek, maar toch  bleef ik doorgaan! Er volgde vele andere recensies en ik probeerde zelfs boeken uit waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou lezen! Heerlijk, zo’n uitbreiding van interesses!

Mijn 5 favoriete recensies
Op het moment heb ik exact 13 recensies geschreven. Een heel mooi aantal dus! Er komen nog vele recensies aan. Natuurlijk heb ik wel een paar favorieten en het leek me leuk om die voor jullie op een rijtje te zetten! (Ze staan niet op volgorde!)

1. A Court Of Thorns and Roses
2. De Vrouwe van Myrdin
3. Geestverwanten
4. De Krakenvorst
5. Kai

De Winactie
Wie jarig is trakteert natuurlijk! Ik heb een klein goodie pakketje samengesteld: Een Boekenbon (dan kan je lekker zelf je boek uitzoeken!) een leuk notitieboekje, pennen, leuke gummetjes en meer! Dit word mijn eerste give-away actie op deze blog en ik was een beetje onwennig wat ik er allemaal in moest stoppen.
Wat moet je doen? Laat hieronder een reactie achter met een boek die jij aanraad en waarom je deze aanraad! Ik ben namelijk altijd opzoek naar nieuwe boeken om te lezen!
Jullie hebben tot 20 Juni de tijd om te reageren! Vergeet niet je mail adres achter te laten (dit kan bij een reactie en is alleen zichtbaar voor mij). De uitslag zal via Twitter en Facebook bekend gemaakt worden!

Allemaal ontzettend bedankt!
Het voelt nog als gisteren toen ik begon met deze blog en moeite had met één keer in de maand een artikel te posten. Ondertussen post ik al vier keer in de week en krijg ik zelfs recensie exemplaren! Hier had ik echt nooit van durven te dromen. Ik wil daarom iedereen hardstikke bedanken voor het bezoeken van mijn blog, het achterlaten van reacties en eigenlijk voor alle ontzettend lieve steun! Dus: Bedankt!

Author Angela

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *